fbpx
Skip to content Skip to footer

Mi2 – Komplet svilene prevleke za vzglavnik

101,49

Za zaljubljene imamo v ponudbi dve svileni prevleki za vzglavnik, ki sta v poljubni kombinaciji barv ter sta skupaj zapakirani v eno embalažo. Tako boste s tem nakupom prihranili kar 15,49 €, če je izdelek v akciji pa še več.

Svileni prevleki sta narejena iz 100 % 22 mm Mulberry svile, ki spada med najkvalitetnejšo svilo.

Prevleki se zapreta z diskretno zadrgo in sta dimenzije 51 x 76 cm.

Počisti

Opis

V ljubezni pravijo, da je potrebno deliti stvari, tako si delimo med spanjem s svojo ljubljeno osebo tudi posteljo in posteljnino. V ta namen smo pripravili par svilenih prevlek za vzglavnik, katere barve lahko izberete v poljubni kombinaciji barv. Recimo naša popolna kombinacija je svilena prevleka v ženstveno roza barvi in pa moško sivi barvi. Svila vama bo omogočila, da bodo vajini lasje in koža med spanjem povzeli po vzglavniku in tako zaradi svilnate mehke teksture preprečili gubanje kože in lomljenje las.

Kljub temu, da je do nedavnega spadala svila med luksuzno dobrilo, si pri Iskrivi želimo, da se to spremeni. Prizadevamo si, da postane za vsakega posameznika skrb za zdravje prioriteta in ne luksuz.

Naj traja vajina ljubezen ter ljubezen do nege kože in las. <3

Vse naše svilene prevleke za vzglavnik ponosno nosijo OEKO-TEX® Standard 100 certifikat, kar pomeni visoko varnost izdelkov.

Svila zahteva poseban način vzdrževanja, zato smo za vas pripravili osnovna navodila (bolj podrobno pa tukaj):

 

Vzdrževanje svile
Pranje na 30°C
Likanje z nizko temperaturo (po notranji strani)
Prepovedano sušenje v bobnastem sušilniku
Beljenje ni dovoljeno
Kemično čiščenje prepovedano

 

 

#ISKRIVA #ANTIALLERGIC #ANTIAGING #ANTIBADHAIR