Brezplačna poštnina nad 90€
Skip to content Skip to footer

Svilena maska za obraz

28,49

Iskriva svilena maska za obraz je, kot vsi ostali naši izdelki, narejena iz 100 % 22 mm Mulberry svile in ima certifikat najvišjega razreda kakovosti: 6A ter certifikat Oeko-Tex®, ki potrjuje, da je izdelek brez vsebnosti znanih škodljivih snovi in kemikalij.

Svilena maska je mehka, zračna, lahka ter naravno hipoalergena in antibakterijska. V paketu poleg maske prejmete tudi dva PM2.5 filtra, ki preprečujeta vdor izjemno majhnih delcev v zraku velikosti 0.0025 mm.

Izbirate lahko med dvema barvama.

Počisti

Opis

Zakaj izbrati svileno masko?

Svila je naraven material, ki bo poskrbel, da bo vaša koža pod masko naravno navlažena, zaradi svoje gladke strukture bo zmanjšala drgnjenje in preprečila nastanek nečistoč, ki vodijo v akne, izpuščaje ali katere druge reakcije kože na obraznem delu. Za dodatno zaščito pa je na notranji strani narejen žepek, v katerega vstavite priložen filter.

Elastični trak je popolnoma nastavljiv in narejen iz prijetnega materiala, ki se ne zareže v kožo, zato bo tudi dolgotrajna uporaba maske prijetna in udobna.

Vzdrževanje svilene maske ni zahtevno – najbolj enostavno vsakodnevno pranje svilene maske je z detergentom za svilo ali katerim drugim, ki ne vsebuje belila. Če tudi tega nimate na voljo, lahko svileno masko operete na roke kar s šamponom za lase ter nato masko posušite na zraku ter zlikate po notranji strani.

Vzdrževanje svile
Pranje na 30°C
Likanje z nizko temperaturo (po notranji strani)
Prepovedano sušenje v bobnastem sušilniku
Beljenje ni dovoljeno
Kemično čiščenje prepovedano

Preberite podrobna navodila o negi svile tukaj.

#ISKRIVA #ANTIALLERGIC #ANTIAGING

Opomba: Svilene maske niso certificirane kot medicinski pripomoček in niso namenjene za medicinsko uporabo.
Kljub temu pa do določene mere omogočajo zaščito in omejujejo kapljično širjenje.

Prijavi se na Iskriva novice

Bodi prva obveščena o vseh novostih, akcijah in prejmi ekskluzivne popuste.

Prijavi se