Brezplačna poštnina nad 90€
Skip to content Skip to footer

Svilena spalna maska za oči

31,49

Roza svilena spalna maska za oči je nepogrešljiv kos vseh tistih, ki rade potujete, pa tudi tistih, ki vam svetloba kvari vaš lepotni spanec ali poglobljeno meditacijo.

Iskriva svilena spalna maska za oči je narejena iz 100 % 22 mm Mulberry svile (vključno s polnilom) in ima certifikat najvišjega razreda kakovosti: 6A ter certifikat Oeko-Tex®, ki potrjuje, da je izdelek brez vsebnosti znanih škodljivih snovi in kemikalij.

Kar je pa najbolj pomembno pri tej maski za oči je pa to, da je mehka, zračna, lahka ter naravno hipoalergena in antibakterijska ter jo lahko uporabljajo tudi tiste dame, ki imajo umetne trepalnice.

Na zalogi

Opis

Univerzalna Iskriva svilena spalna maska se prilagodi vašemu obrazu, saj je mehka in udobna, ter ne moti občutljivih delov obraza. Z uporabo te svilene maske za oči boste dodatno hidrirali ter prispevali k ohrananju mladostnega videza kože okoli oči.

Kot najpomembneša ključna prednost uporabe svilene maske pa je ta, da boste s pomočjo nje našli kjerkoli mir in temo, ki je še tako potrebna za kvalitetene spanec.

Vzdrževanje svile
Pranje na 30°C
Likanje z nizko temperaturo (po notranji strani)
Prepovedano sušenje v bobnastem sušilniku
Beljenje ni dovoljeno
Kemično čiščenje prepovedano

Preberite podrobna navodila o negi svile tukaj.

#ISKRIVA #ANTIALLERGIC #ANTIAGING

Prijavi se na Iskriva novice

Bodi prva obveščena o vseh novostih, akcijah in prejmi ekskluzivne popuste.

Prijavi se