Brezplačna poštnina nad 90€
Skip to content Skip to footer

ISABELA Svilena prevleka za vzglavnik v lila barvi

69,49

Prefinjena, nežna, zračna pa tudi modna lila svilena prevleka za vzglavnik je narejena iz 100 % 22mm Mulberry svile kakovosti A6.

Prevleka se zapre z diskretno zadrgo in je velikosti 76 x 51 cm.

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Doživetje spanja na svileni prevleki za vzglavnik je nekaj posebnega, saj ni samo udobno, ampak tudi zdravo. Svila ima veliko pozitivnih učinkov tako na kožo, lase in splošno zdravje. Več o tem smo se razpisali na našem blogu, pa vseeno je pomembno, da tudi tukaj omenimo, da svilena prevleka za vzglavnik ponoči ne trga, lomi in uničuje naših las med tem ko se med spanjem obračamo po vzglavniku in pa našo kožo zaradi mehke strukture po domače povedano ne mečka ter tako preprečuje nastanek novih gub. Kar pa je najbolj pomembno svila zdržuje v sebi manj bakterij, gliv, plesni in ostalih stvari, ki spodbujajo ali poslabšajo alergije.

Vse naše svilene prevleke za vzglavnik ponosno nosijo OEKO-TEX® Standard 100 certifikat, kar pomeni visoko varnost izdelkov.

Kot zanimivost: Če opremljate svojo spalnico po Feng Shui-ju potem s to lila svileno preveleko za vzglavnik ne boste zgrešili, saj je vijolična barva sinonim za visoko plemstvo, je močna, bogata in srečna. Je enako ali še bolj ugodna kot rdeča barva.

Opomba: ker je svila naraven material, se lahko pri pranju skrči za 2-3%.

Vzdrževanje svile
Pranje na 30°C
Likanje z nizko temperaturo (po notranji strani)
Prepovedano sušenje v bobnastem sušilniku
Beljenje ni dovoljeno
Kemično čiščenje prepovedano

 

Poskrbite, da bo svilena prevleka za vzglavnik ostala ista še dolgo po uporabi. Kako? Preberite tukaj.

 

#ISKRIVA #ANTIALLERGIC #ANTIAGING #ANTIBADHAIR

Prijavi se na Iskriva novice

Bodi prva obveščena o vseh novostih, akcijah in prejmi ekskluzivne popuste.

Prijavi se